Valentine’s Day | Love is love

Valentine’s Day | Love is love

Valentine's Day | Love is love 

Love is love. Μπορεί η φετινή γιορτή του αγίου Βαλεντίνου να γιορτάζεται με διαφορετικό τρόπο αλλά η αγάπη δεν παύει να είναι αγάπη ό,τι και αν συμβαίνει γύρω μας. Όλα ξεκινάνε από τον ίδιο μας τον εαυτό.

Πρέπει να αγαπήσουμε αληθινά τον ίδιο μας τον εαυτό για να μπορέσουμε να αγαπηθούμε και να μοιράσουμε την αγάπη μας. Η αυτοπεποίθηση και η προσωπική μας ευτυχία πρέπει να αποτελούν πάντα τους βασικούς μας στόχους και να μην ξεχνάμε ότι μόνο η αγάπη για τον εαυτό μας θα μας κάνει αληθινά χαρούμενους και να νιώσουμε ζωντανοί.

Ακόμα και αν πρόκειται για τον σύντροφο μας, τους φίλους μας, την οικογένεια μας, αυτή η γιορτή είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να μοιράσουμε την θετική μας ενέργεια και να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας.

H C9 αγκαλιάζει την αγάπη για τον εαυτό μας και το φως που πηγάζει που μέσα μας.

Ο στόχος μας είναι να αισθανόμαστε ότι είμαστε στην κορυφή του κόσμου, ότι είμαστε μοναδικοί και να διαδώσουμε το μήνυμα ότι η αγάπη είναι πάνω από όλα.

Αγαπώντας τον ίδιο σου τον εαυτό, τον αληθινά «γυμνό» εαυτό σου, θα βρεις το αληθινό νόημα της ζωής, ότι η αληθινή αγάπη είναι αγνή και ότι είναι από μόνη της αγάπη.

Ας γιορτάσουμε απλά την αγάπη.


READ ALSO

Σχετικά Άρθρα