Sale’s Eleven | C9

Sale’s Eleven | C9

 Sale's Eleven | C9
 9 Νοεμβρίου 2020

Μπορεί η ημέρα 11.11 να είναι γνωστή ως Single’s day, αλλά για τη C9 είναι Sale’s Eleven day! 

Οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο φοβούνται την ιδέα της μοναξιάς, αλλά στη C9 δεν συμφωνούμε! Το να είσαι μόνος σημαίνει ότι μπορείς να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Είναι μια γιορτή έκφρασης, ελευθερίας και της αγάπης για τον εαυτό μας. Η ημέρα 11.11 για τη C9 σημαίνει, διπλή ελευθερία, διπλή ευτυχία. Το να είσαι μόνος σου τελικά σου επιτρέπει να βάλεις ως νούμερο ένα προτεραιότητα τον εαυτό σου!

Η μέρα αυτή είναι μια καλή αφορμή για να γιορτάσουμε και να μην αφήνουμε τίποτα να μας ρίχνει κάτω! Είναι η μέρα που πρέπει να είσαι ωποσδήποτε on cloud 9, δηλαδή στον έβδομο ουρανό, στην κορυφή του κόσμου!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσεις από το να ψωνίσεις τις ημέρες των εκπτώσεων; Ένα δώρο από εμάς για εμάς! 

Η C9 παίρνει μέρος σε αυτό το party εκπτώσεων και σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε αυτή τη γιορτή. Για αυτή την ημέρα, όλοι οι πελάτες της C9 θα έχουν extra 11% έκπτωση χρησιμοποιώντας τον κωδικό “C911” στην ιστοσελίδα μας είτε τηλεφωνικά!

Αγόρασε το blazer που σου αρέσει, πάρε τις μπότες που σε έχουν ξετρελάνει, το φόρεμα που σε κάνει να αισθάνεσαι ακαταμάχητη όταν το φοράς. Η ζωή είναι πολύ μικρή, αγόρασε τα πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη, αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ελεύθερη!

Αυτό που σε κάνει να είσαι onCloud 9!

 


READ ALSO

Σχετικά Άρθρα