Festive Looks || CLOUD 9 BY L

Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν πλησιάζει και η νέα χρονιά απαιτεί να την υποδεχτείς με στυλ! Η 𝐂𝟗 σου προτείνει κάποια από τα πιο γιορτινά της κομμάτια για να λάμψεις με το look σου και να τους εντυπωσιάσεις όλους.
𝐓𝐨𝐭𝐚𝐥 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 ντύσιμο, αλλά με λίγη λάμψη; Το’χουμε! Το μαύρο σακάκι 𝐒𝐓𝐀𝐑𝐑𝐘 κεντημένο με χάντρες είναι το ιδανικό κομμάτι για να ολοκληρώσει το total black look σου και να τραβήξει τα βλέμματα.
𝐒𝐭𝐚𝐭𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 σακάκι: Ένα σακάκι δεν πρέπει να λείπει ποτέ από τη γιορτινή ντουλάπα σου. Προτίμησε ένα statement print για να δημιουργήσεις ένα συναρπαστικό look που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις όλο το βράδυ!
𝐅𝐥𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐭: Το απόλυτα θηλυκό print στα πιο όμορφα χρώματα και σε 2 διαφορετικά κομμάτια για να επιλέξεις εσύ πώς θα το φορέσεις. Φόρεμα ή πουκάμισο λοιπόν; 
𝐒𝐭𝐚𝐭𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐜𝐨𝐚𝐭: Ό,τι κι αν επιλέξεις να φορέσεις από μέσα, χρειάζεσαι κι ένα παλτό που θα κάνει τη διαφορά. Αυτό το κόκκινο παλτό με το statement 𝐜𝐚𝐦𝐨𝐮𝐟𝐥𝐚𝐠𝐞 print της C9 είναι η καλύτερη επιλογή.
𝐌𝐢𝐧𝐢 𝐝𝐫𝐞𝐬𝐬: Η πιο εύκολη λύση είναι να φορέσεις ένα μίνι φόρεμα και να ολοκληρώσεις το look σου με μια faux γούνα και high-knee δερμάτινες μπότες. Συνδύασε leopard prints με μαύρο και το γιορτινό σου look είναι έτοιμο!

READ ALSO

Σχετικά Άρθρα