Για το brand

  

Πώς δημιουργήθηκε   το Cloud 9 by L

Mερικά χρόνια πριν καταλάβαμε ότι η αγάπη δεν έχει όρια. Είναι ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες, στιγμές και πάθος. Το brand Cloud 9 by L γεννήθηκε από αγάπη. Αγάπη για τη μόδα, αγάπη για τη γυναίκα.

Η έκφραση Cloud 9 σημαίνει απόλυτη ευτυχία, να βρίσκεσαι στην κορυφή του κόσμου. Κάτι σαν αυτό που λέμε «είμαι στον έβδομο ουρανό». Στην παραδοσιακή κινεζική μυθολογία Ham, υπάρχουν εννέα στρώματα του ουρανού. Το ένατο σύννεφο είναι το υψηλότερο σημείο. Επίσης, το νούμερο 9 συμβολίζει το άπειρο.

  

Tο όραμά μας

Το brand Cloud 9 by L γεννήθηκε από αγάπη για τη γυναίκα που ξέρει να αγαπάει τον εαυτό της, που ξέρει να δημιουργεί μόδα χωρίς να χάνει την δική της προσωπικότητα. Τη γυναίκα που είναι αυθεντική, που δέχεται τις ατέλειες της, που είναι φυσική αλλά και θαρραλέα, που τολμάει να είναι ο εαυτός της σε κάθε της βήμα.

Τα ρούχα μας έχουν στόχο να εμπνεύσουν τις γυναίκες να είναι αληθινές και να εκφράσουν την προσωπικότητά τους μέσα από τα ρούχα που επιλέγουν.

  

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να κάνουμε κάθε γυναίκα να νιώσει χαρά μέσα από την δική της προσωπικότητα, μέσα από την μοναδικότητά της!  Να νιώσει σα να βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου, στον έβδομο ουρανό!

  

Οι αξίες μας

Βασικές μας αξίες είναι η αυτοπεποίθηση, η δυναμική έκφραση της προσωπικότητας μας, η ελευθερία και η μοναδικότητα.

Δίνουμε αξία στη γυναίκα που δε φοβάται να δείξει το αληθινό της πρόσωπο και να το προβάλλει με θάρρος μέσα από την μόδα.

Αγαπάμε τη γυναίκα που έχει αποδεχτεί τον εαυτό της και τις ατέλειες της, που προχωράει με βάση αυτά που ή ίδια επιθυμεί και όχι αυτά που θέλουν οι άλλοι για εκείνη. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε και μέσα από τα σχέδια μας.

  

Οι δημιουργίες μας

Δυναμικά σχέδια για δυναμικές και αληθινές γυναίκες με ξεχωριστό στυλ και έντονη προσωπικότητα. Σχέδια που αποπνέουν :

  

*Ελευθερία

*Ανεξαρτησία

*Μοναδικότητα

*Αυτοπεποίθηση

*Αισιοδοξία

*Αλήθεια

  

Δημιουργούμε μόδα για την αυθεντική γυναίκα!

To brand Cloud 9 by L έχει στόχο μέσα από τις δημιουργίες της σε όλους τους τομείς να παρέχει υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες.  

FASHION VALLEY Mονοπρόσωπη ΙΚΕ 

Δουκίσσης Πλακεντίας  74

Τ.Κ. 11523, Αθήνα 

Ελλάδα

Α.Φ.Μ.: 800881507

Τηλέφωνο: 210-6984984

ΑΡ. ΓΕ.Μ.Η: 143861803000

Η Cloud 9 by L είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα της FASHION VALLEY Mονοπρόσωπη ΙΚΕ , ΑΡ. ΓΕ.Μ.Η 143861803000, Δουκίσσης Πλακεντίας  74, Αθήνα .

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
Πληρωμές με πιστωτική έως 10 δόσεις
Copyright © 2018 Fashion Valley ΙΚΕ @ C9 cloud 9 by L. All rights reserved. Developed by Netsteps